Nettielämää

Sosiaalisen median maailmat

 

Uusien yhteisöllisten palveluiden myötä verkko on muuttunut digitaalisen aikakauden leirinuotioksi, jolla perhe, sukulaiset, ystävät ja muut vaihtavat kuulumisia ja jakavat tietoa, kuvia ja videoita.


Tämä kirja on sinulle, jolle netti on tähän asti ollut lähinnä tiedonhakua ja asiointia varten. Tämän kirjan ohjeilla valjastat sosiaalisen median palvelut - esimerkiksi YouTuben, Twitterin ja Facebookin - käyttöösi luopumatta yksityisyydestäsi enempää kuin haluat.


Neuvomme sinulle, miten voit olla yhteydessä omaan heimoosi missä ja milloin sinulle sopii.


Nettielämää on ensimmäinen suomenkielinen tavalliselle netin käyttäjälle suunnattu sosiaalisen webin opas, joka käsittelee verkon palveluita yhtaikaa kansantajuisesti ja syvällisesti.


Kirja selittää seikkaperäisesti sosiaalisen webin tärkeimmät yleiset käsitteet kuten identiteetti, maine, luottamus ja yksityisyys sekä ohjaa kädestä pitäen muutamien eri tyyppisten verkkopalveluiden käyttöönottoon. Läpi käydään myös perusteet tekniikkaan ja turvallisuuteen liittyvistä aiheista.


Kirja esittelee verkon maantiedettä ja kulttuuria ja verkostopalveluiden yleisiä periaatteita ja antaa lukijaille eväät itsenäisen nettielämän aloittamiseen.


Kirjasta sanottua


"Kirja on tosi selkeä, käytännönläheinen ja asiantuntevasti kirjoitettu." Anne Rongas, Opeblogi, Sometu-verkostossa


”Diggasin itse erityisesti niistä perusohjeista esim profiilin luomiseen ja salasanojen miettimiseen. Sellaiseen en ole vielä missään törmännyt ja se oli hyvää tavaraa. Samoin ne tiivistykset niistä käyttöehdoista jäivät hyvin mieleen.” Perttu Tolvanen, Projekti55Koko kirja nyt verkossa


Nettielämää saatavissa nyt ilmaiseksi vapaasti ladattavana tiedostona. Lataa ja nauti!


Jos pidit kirjasta, kerro kaverille


Tykkää Facebookissa

Re-Tweettaa tämä viestiNidottu, 218 s.


Kustantaja

BTJ Kustannus


Kirjoittajat

FT Marylka Yoe Uusisaari

YTM Tuija Aalto


Piirrokset

Jouko Nuora


ISBN 978-951-692-742-1

Kirjastoluokka 61.72
Muualla verkossa


Nettielämää Twitterissä

Nettielämää -kirja vapaasti ladattavissa:


Nettielamaa-Aalto-Uusisaari.pdf


Tiedoston koko 22,7MB

Tekijöiltä ilmestyi 2010: Löydy - Brändää itsesi verkossa